Sommar 2023

Styrelsen tar semester. Ny bänk. Ventilationsarbete.

Sommar och semester

Styrelsen tar en paus från öppet hus under Juli. Ni är välkomna igen med frågor och funderingar vid styrelsemötet i slutet av Augusti. Givetvis går det bra att maila in frågor under uppehållet.

 

Ventilationsarbete

SBC har skickat in de telefonnummer som blivit uppdaterade till leverantören av nya spalt-ventiler. Firman kommer att kontakta er, som har lämnat nummer, framöver för att boka en dag och tid som är lämplig för monteringen. Vid provmontering tog monteringen ca 1 timme. Det kan vara bra att skydda öronen om man är kvar under monteringen då det kommer borras.

Har ni inte loggat in och uppdaterat era mailadresser och telefonnummer hos SBC så är detta ett bra tillfälle: logga in på hemma.sbc.se och uppdatera uppgifterna. Då får ni även mail (om ni registrerar mailadress) om styrelsen eller SBC skickar ut information. Viktig information kommer givetvis att sättas upp på anslagstavlorna även framöver.

 

Nya fikamöjligheter

Ett picknickbord beställdes efter förslag under årsmötet och detta är nu på plats på gräsmattan på framsidan. Picknickbordet på uteplatsen står kvar det också. Det står även en mindre kol-grill på uteplatsen som går bra att använda ansvarsfullt och om man rengör den efteråt (den kommer märkas med "Virvel" inom kort).